Vilken typ av bakterier och virus är cononavirus?

Det mexikanska ölet corona har samma namn som den virussjukdom som härjar nu. Det nya viruset orsakar rädsla.

Cononavirus är farligare än så. Ett influensavirus smittar bara under ett par dagar, men ett coronavirus kan smitta under en mycket längre tidsperiod. Det är fullt möjligt att smitta andra utan att man själv visar några symtom.

Vad är symtomen för cononavirus som du bör hålla utkik efter?

Alla personer har olika symtombild. Det handlar inte bara om vanliga influensa symtom som feber och värk i kroppen. Du kan få hosta och andningsbesvär av cononavirus.

Var uppmärksam på symtomen. Sjukdomen kan smitta även utan symtom.

Vi måste hjälpas åt

Du kan äta lite C-vitamin. Den dagliga dosen är mellan 1 – 2 gram. Det går att kuren till 4 – 5 gram per dag om man blir smittad.

Kolloidalt silver har blivit populärt i USA. Om de blir smittade så ökar de dosen ännu mer. Du vet väl att du fortfarande kan köpa Kolloidalt Silver i Sverige? Ett tips är att spraya alla grönsaker och all frukt man köper och låta lufttorka. Inget coronaviruset kan överleva det.

Man vet nu att viruset kan överleva på ytor i 3 dagar. Då kan det hamna lite varsomhelst.
https://www.expressen.se/tv/nyheter/har-hostar-anders-tegnell-rakt-i-handerna-foljer-inte-det-egna-radet/

Du kan läsa mer om coronaviruset via https://www.expressen.se/tv/nyheter/har-hostar-anders-tegnell-rakt-i-handerna-foljer-inte-det-egna-radet/. Vissa masker silar mygg men sväljer elefanter. Man blir inte botad bara för att man har en ansiktsmask.

Man fortsätter att köpa handsprit mot cononavirus trots att det inte hjälper. Så pass många att det blev slut på handsprit på apoteket! Vissa bakterier överlever handspriten. Om du vill bekämpa corona så ska du inte välja handspriten.

Andra metoder kan fungera mycket bättre. Det måste vara skonsamt också. Om du använder handdesinfektion med alkohol så kan det torka ut huden. Hudfettet löses upp hos den som använder alkoholprodukter under en längre tid.
En katjonisk vattenbaserad handdesinfektion som Smittstopp är mildare mot huden samtidigt som den dödar alla virus, vilket inte alkohol gör.

Glöm inte bort handtvätt. allt-fraktfritt.se/halsa-och-kost/smittstopp/smittstopp-katjonisk-handtval-500-ml.Du kan använda den varje gång du tvättar händerna och du kan köpa produkten via Antibakteriell Handtvål. Tvätta händerna under minst 20 sekunder. Lär också barnen att desinficera sina händer med antibakteriell tvål på detta vis.

Fyll på lagret av ytdesinfektion

Bakterier och virus lever och frodas på de ytor som du använder varje dag. Det gäller till exempel handtag på dörrar som kan vara fulla av sådant som du verkligen inte vill komma i kontakt med.

Du vet väl att du kan spraya bort bakterier och virus? Man ska inte underskatta det. Du kan prova att sprayen den bakteriedödande sprayen på dina matvaror.

Få inte panik

Många som har ett dåligt immunförsvar är stressade. Undvik det om du inte vill drabbas av cononavirus och bakterier och virus. Då kan du vara lugn.