Så gör du egen julmust med den nyttiga läskmaskinEN

Nu är det jul igen och då vill vi dricka julmust. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Men nu finns läskmaskinEN. Att du är med och skyddar miljön är extra bra.

sodastream

Anledningarna är många till varför du ska välja hemläsk. Det ger en godare läsk. Smakessenserna blandar du enkelt och de ger precis den smak du vill ha. De fungerar tillsammans med alla läskmaskiner.

Du har aldrig smakat en godare julmust

När du köper detta koncentrat får du en julmust som verkligen smakar jul. Du behöver bara köpa flaskan. En essenspatron räcker hela julen då den ger 12,5 liter kolsyrad läsk. En mildare smak gör att patronen räcker längre.

Så kan du använda dina smakessenser

LäskmaskinEN gör mer än bara julmust. Du kan ju till exempel göra ett eget slush recept som smakar julmust. Om du hellre vill ha cola-smak så kan du använda det också.

Det är roligt och du kommer att märka hur mycket pengar du sparar. Sodastreams smaker är varierade och du kan kombinera dem, i princip, som du själv vill. Du kan även kombinera vanilj och apelsin.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. Dessutom så kan du räkna med att den är nyttigare på så vis att du drar ner 80% på socker och på andra onödiga ingredienser. köpa läskkoncentrat Julmust De fräscha och annorlunda smakerna kommer att uppskattas i alla sammanhang.

Tröttna aldrig på ditt bubbelvatten

Blir du också besviken när julmust inte finns att få tag på under sommaren? Det är också möjligt att butikens bordsvatten inte faller dig i smaken. Om du köper eget läskkoncentrat så behöver du inte oroa dig.

Du håller intresset vid liv. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Välj de smaker du tycker om

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Prova lite olika varianter och smaker. Ska du ha barnkalas eller fest? Planera därefter.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan köpa i butiken. SE har alla originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Så enkelt är det att göra goda måltidsdrycker.