Nu kan du göra egna såpbubblor med glycerol och diskmedel

Det är inte svårt att lyckas. Om man behöver en kul aktivitet till kalaset eller utflykten så ska man ladda med glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. Då kan man bara köra.

Det är ju kul med såpbubblor.

Såpbubblor passar ju de flesta. Det finns många olika recept online men grundreceptet är alltid glycerin, vatten och diskmedel.

Det brukar även rekommenderas att man häller i lite socker för att få rätt konsistens på bubblorna. Såpbubblor är billiga i drift.

Ska man glycerin köpa online eller i vanlig butik?

I handeln finns det att köpa direkt om man behöver det nu. Att använda ren glycerin är bäst då det ger bäst effekt.

Om du handlar på internet spar du pengar. allt-fraktfritt.Allt-frakfritt har det mesta. Köpa glycerol Köp hem alla tillbehör i god tid.

Är glycerin farligt att använda sig av för lekar?

glycerin

Är det farligt att använda sig av flytande tvål för lekar i badkaret? Ja, det går bra. Med glycerin är det samma. Det här är inget som man ska äta men det är det heller ingen som vill göra. Glycerin används ju som tillsatser överallt.

Man kan lugnt göra bubblor av det. De hemmagjorda bubblorna är helt säkra.

Hur ska jag göra?

För att få riktig stora såpbubblor så måste man ha ett bra verktyg. Att göra en ram av pinnar och snören är en bruklig sed. På nätet så hittar du många tips för hur du kan skapa ett verktyg som du sedan drar genom luften för att få till bubblan.

Du kan göra olika verktyg som du har att byta med. Man kan prova både ute och inne så länge man är försiktig och inte halkar.