Hur kan man ta bort dålig lukt från fötter och skor

Många svenskar lider idag av fotsvett. Vissa lider också på sommaren då sandaler utan strumpor kan leda till en lukt som är både pinsam och obehaglig.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Det finns olika typer av spray som kan fungera. Säg ajöss till dålig lukt.

illaluktande

Genom allt-fraktfritt.seerbjuder 2 sprayer. Den ena varianten heter Luktstopparen och kan användas på kroppen. Tar bort svett i 12 timmar.

Ju äldre skorna är desto svårare

Det finns förstås skor som är bortom all räddning. Du kan ändå försöka att behandla dem för att se om resultatet blir lite bättre. Men oftast är det nog ingen större ide.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Det finns ett bäst före datum för allt. Skor har också en bortre gräns. Använd bara luktborttagningsspray på skor som du fortfarande tycker om att ha på dig.

Nu är det enklare än någonsin att ta bort dålig lukt

Se till att välja rätt spray när du väljer vilken du ska köpa. Alla produkter är inte lika säkra att använda. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

För bästa effekt påförs sprayen direkt i skon. Lägg på ett tunt lager. Det är det enda som behövs. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. Sedan är lukten borta.

Därför stannar lukten kvar

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder dig av. Om du använder bomullsstrumpor slipper du lukt.

Det är också viktigt att byta strumpor. Byt en gång om dagen. deo mot kraftiga svettningar En del byter strumpor flera gånger per dag och det är klart att det är något som gör att skorna inte blir lika utsatta för svett. Vi rekommenderar att du byter strumpor ofta.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Du tvättar väl fötterna i duschen också? Om man har stora besvär kan Luktstopparen sprutas direkt på fötterna.

Både skor och fötter måste ju behandlas.