Håll dina händer bakteriefria med antibakteriell spray

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. Många oroar sig för att handspriten ska ta slut. Tvål är oftast bättre än handsprit. Du får inte glömma en antibakteriell spray.

Om du vill döda bakterier snabbt och enkelt så ska du köpa en bakteriedödande spray. Dock måste du fortfarande tvätta händerna. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Virus kan komma in överallt. Det är känt att coronavirus kan överleva på plast. Vill du ha ett bra skydd mot smitta så ska du investera i en antibakteriell spray.

Så använder du bakteriedödande spray

Med en mångsidig bakteriedödande spray har du ett grundläggande skydd. Då dör alla virus. Alla tänker inte på handtagen.

En coronasmittad person kan ha tagit i samma dörrhandtag som du. Nu är dina händer en fara igen. Vaggas inte in i en falsk säkerhet.

Risken minskar med ytdesinfektion. I offentliga miljöer är det förstås handskar som gäller. Handskarna kan vara avgörande vid en pandemi.

Smörja gärna in handtagen med en bakteriedödande spray

Alla ytor tål inte spray med handsprit. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

Den antibakteriell spray är både enkel och smidig att använda. Sprayen tar hand om det mesta. Den fungerar på ytor som du måste ta i.

cononavirus

Du kommer att använda bakteriedödande spray oftare än vad du tror. Spraya där du finner det lämpligt.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

De flesta är oroliga för influensa just nu. Det finns ingen anledning till att överanvända produkterna. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Smittstopp är ett känt varumärke som många väljer att köpa. Finns på nätet.