Det har aldrig varit så lätt att få bort kattkiss lukt

Katter är rena djur. Under normala omständigheter sköter katter sin egen hygien. Så alltemellanåt kan det faktiskt hända att du behöver få bort kattkiss lukt.

ta

Så gör du Det finns lite olika sätt och det är klart att du ska försöka använda dig av en metod som inte är farlig vare sig för dig eller för missen. När du använder Yokoair behöver du inte oroa dig.

Om du vill vara säker på att få bort kattkiss lukt då ska du använda Yokoair

Att få bort kattkiss lukt är enklare än vad man tror så länge man använder rätt produkter som Luktstopparen. Du kan exempelvis använda Yokoair. Sprayen är effektiv mot alla typer av lukt.

Sprayen kan enkelt tas med i bilen. Du kan även använda den direkt där katten har kissat. Kanske finns det en favoritpläd som kissen har lyckats märka med sin skarpa doft. Liksom fotsvett så stinker denna pläd på ett sätt som gör att du vill kasta den.

Men du ska inte kasta saker som luktar kattkiss. Sprayen är så effektiv att den förvandlar plagg och föremål och gör dem nästan till nya igen. Om du har rätt verktyg kan du bli av med lukterna.

Sprayen finns att köpa hos allt-fraktfritt och i andra webbutiker.

Lär katten att kissa på rätt plats och undvik märkning

Du kan undvika problem med kattkiss. För det första så är det en fördel att jobba med att lära katten att kissa på rätt plats. En kattdörr gör att katten kan kissa ute enklare.

Om du istället har en kattlåda måste du byta sanden ofta. Du kan även använda sprayen för att dämpa lukten något. Om du har en bra spray så är det ok.

Det är förstås så att hankatter kan vara duktiga på att märka upp sina revir. Detta särskilt då de inte kastreras. Det kan vara anledningen till att katten markerar inne. äcklig doft skor borttagare Katter är inte hundar men det går att lära dem att inte kissa hur som helst i hemmet.

Ta dän äcklig doft bums. Om du vill vara riktigt effektiv så kan du använda sprayen. Du blir av med alla otäcka lukter och kan andas normal luft igen.