Det har aldrig varit så enkelt att hålla rent som med en antibakteriell spray

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. Många oroar sig för att handspriten ska ta slut. Tvål är oftast bättre än handsprit. Men det kan vara klokt att också investera i en riktigt bra antibakteriell spray.

Du kan använda en bakteriedödande spray överallt. Det här är absolut inte istället för handtvätt som du måste fortsätta med för att få ett gott virusskydd. Klart att du ska ha en bra tvål.

Det går inte att helt bakteriesäkra ett hem. Nyligen blev det känt att coronavirus kan leva i 72 timmar. En antibakteriell spray ger dig ett bra skydd.

Snabbt skydd med bakteriedödande spray

Bakteriedödande spray kan användas där du tycker att det behövs. Då dör alla virus. Dörrhandtagen har ofta många bakterier på sig.

Ett dörrhandtag som inte är desinficerat är fullt av bakterier även om du är ren om händerna. Då har du smittan på händerna igen. Ibland kan man ledas att tro att man har vidtagit alla försiktighetsåtgärder som finns men det har man inte.

Genom att använda ytdesinfektion så kan du minska risken. Handskar är bra att använda om du exempelvis går ut och handlar. Det är extra viktigt vid en coronasmitta.

Glöm inte bort handtagen

Det är inte säkert att en spray med handsprit kan döda alla virus. Handspriten dödar inte alla virus. Antibakteriell ytdesinfektion har en bevisat bättre effekt.

Den antibakteriell spray är både enkel och smidig att använda. Sprayen kommer åt överallt. Den har god verkan överallt.

antibakteriell

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Använd produkten med måtta

Personer i din närhet kan ha influensa. Även om du har bra produkter för desinficering så ska du inte överanvända dem. Om du bara får rutin på användandet av antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray så är det ingen fara.
Oftast kan Smittstopp leverera även när andra varumärken har slut på produkter. Sura ut på nätet och köp hem produkten.