Det är slut på handsprit på apoteket var kan du köpa desinfektionssprit nu?

Många svenskar har fått upp ögonen för den nya smittan på senare tid. Handsprit på apoteket ska inte vara ditt förstahandsval. Desinfektionssprit har lurat många. Coronaviruset klarar av handspriten utan problem.

Handsprit på apoteket är inte nödvändigtvis det bästa valet

Den handsprit apoteket har att erbjuda är inget vidare. Alla vet inte att desinfektionssprit inte är det bästa alternativet mot bakterier.

desinficera

På senare tid har det tagits fram tvålar som är mycket effektiva mot både bakterier och virus. Handsprit kan vara obehagligt att använda i längden.

Det kan ju tyckas märkligt att folk rusar efter handsprit mot virus som sliter på huden utan att ens ge det skydd som man är ute efter. Om du verkligen vill ligga steget före så kan du köpa en skonsam antiseptisk tvål som dödar alla virus på riktigt.

Prova även att köpa alkoholfri bakteriedödande desinfektion. En katjonisk handdesinfektion ger ett bra skydd.

Kom ihåg att tvätta händerna

Om du inte bor tillsammans med någon så kan det hända att du har ett bättre skydd mot smitta. Med en antibakteriell spray får du ett extra skydd.

Det är inte lika självklart i hem med barn. Skolan är en vanlig plats för bakterier och virus, det är lätt att bli smittad. Tänk efter före. Barn måste lära sig att tvätta händerna genast då de kommer hem.

Just nu måste du byta kläder oftare. Man måste ha inomhuskläder. Då kan du vara säker på att smittan stannar ute. Prova att ha kolloidalt silver på kläder som kommer utifrån.

Prova att använda sprayen på frukt. Sprayen övervinner alla virus. Kunderna gillar IONplus och Holistic extra mycket.

Om du vill ha en god ytdesinfektion så kan du spraya

Handtvätt och rena ytor är a och o. Tänk på att viruset kan följa med hem från butiken. Viruset kan fastna på matkassar.

Fler än du kan ha nytta av den antibakteriella sprayen. Och kom ihåg att det är viktigt att ha handtvål vid varje kran. Tvål ska inte bara finnas i badrummet. Tvål fungerar lika bra i köket. Mycket viktigare än att jaga HANDSPRIT FRÅN APOTEKET där den ändå har tagit slut!