Bjud på sockerdricka då det blir dags för släktkalas

Du vet inte vem som kan tänkas dyka upp. Vid sådana tillfällen är det bäst att servera läsk. Med sockerdricka kan det aldrig gå fel. Sockerdrickan kan du hälla i bålet eller direkt i barnens glas.

Alla gillar sockerdricka

bubbelvatten

Då det ska väljas en klassisk läsk som alla tycker om så är sockerdricka är ofta det naturliga valet. En dryck med smak av Sverige. LäskEN smakar inte riktigt på samma sätt idag som den gjorde än gång i tiden.

En smak som uppskattas av alla. Det är en enkel läsk att samlas kring. Om du köper på flaska kanske den blir lite för söt. Du kan göra egna varianter som innehåller mindre socker.

Aromhusets läskkoncentrat innehåller betydligt mindre socker. De har också en helt sockerfri serie. Allt finns hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Läskoncentrat istället för läsk från butiken

Det har aldrig varit enklare att göra egen sockerdricka. Skapa ditt eget bubbelvatten på nolltid. Det är bra om du vill justera sötman. Var redo när det vankas fest.

Smaken i sockerdrickan kommer från päron och citron. Under 1900-talet hade Saturnus aromen till den bästa sockerdrickan, L104. Aromhuset använder den smaken idag.

I bålet så vill du inte att läsken ska ta överhanden. Genom att skala ner på koncentratet så har man löst problemet. Sedan så blandar du som vanligt med andra ingredienser. Om haft i alkohol i bålet ska du inte servera det till barnen.

Dricker du mycket mineralvatten?

Det finns ju de som varnar för sockerkonsumtionen och då tycks sockerdrickan vara en dryck som vi ska hålla oss borta från. Det måste inte vara så.

Om det är smakerna som du gillar kan du köpa Aromhusets smaker.

Aromhusets motto är “som det skall smaka”.

Vatten med smak är som köps i affär är ofarligt. bordsvattenarom Detsamma gäller socker. Det är avgörande hur mycket socker du får i dig. Om man vill dra ned på socker är de sockerfria smakerna ett välkommet inslag.

Tänk på detta när du serverar

Det handlar om presentation. Om du gör läst hemma ser den inte ut som den i butik. Men det kan vara inbjudande ändå. Använd de fina glasen.

Det går också att hälla på kanna men då finns risken för att bubblorna snabbt försvinner. Testa och se vad som fungerar. Var inte rädd för att garnera.

Smaken går väl ihop med citron. Våga vara vild i smakkombinationerna. Det uppfattas som friskt.