Bjud dina vänner på sockerdricka

Du vet inte vem som kan tänkas dyka upp. Då är det viktigt att det finns drycker som passar alla. Med sockerdricka kan det aldrig gå fel. Det livar upp bålet.

Duka fram sockerdricka och du är hemma

bordsvattenaromer

Sockerdricka är det naturliga valet för läsk. Kanske den svenskast av alla drycker. LäskEN smakar inte riktigt på samma sätt idag som den gjorde än gång i tiden.

En smak som uppskattas av alla. Den är lättsam och alltid mycket söt. Om du köper på flaska kanske den blir lite för söt. Du kan välja att göra en egen variant med mindre socker.

Det här gör du mycket enkelt med Aromhusets läskkoncentrat, som innehåller 80% mindre socker. Aromhuset säljer också en serie produkter som är helt fri från socker. Produktserierna finns att köpa hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du kan välja att köpa koncentrat istället för läsk

Det har aldrig varit enklare att göra egen sockerdricka. Det enda som behövs är rätt essenser. Så kan du smaksätta. Det kan passa bra i alla sammanhang.

Smaken i sockerdrickan kommer från päron och citron. I begynnelsen var det Saturnus som hade den bästa aromen för sockerdricka. Den används idag i Aromhusets sockerdricka läskkoncentrat

I bålet så vill du inte att läsken ska ta överhanden. Då kan du skala ner på koncentratet. Sedan så blandar du som vanligt med andra ingredienser. Inga barn ska dricka bål med alkohol i.

Dricker du mycket mineralvatten?

Det finns ju de som varnar för sockerkonsumtionen och då tycks sockerdrickan vara en dryck som vi ska hålla oss borta från. Det finns andra sätt.

Om det bara är smaken det handlar om så kan man köpa Aromhusets essenser med 80 % mindre socker.

Aromhusets motto är “som det skall smaka”.

Du kan dricka smaksatt mineralvatten utan bekymmer. Läskkoncentrat Socker behöver heller inte vara farligt. Det hela beror på hur ofta du får i dig sockret och hur mycket. Den som inte äter socker på ett tag upplever starkare smaker och kan på så vis uppskatta smakessenserna.

Så serverar du bäst

Det handlar om presentation. Den läsk du gör hemma kanske ser mindre proffsig ut? Men det kan fortfarande se mycket inbjudande ut. Använd de fina glasen.

Du kan chansa att hälla upp i större tillbringare också. Prova och anpassa vartefter. Piffa till det.

Det här är en klassisk smak som går väl ihop med citron. Det finns en mängd andra kombinationer du kan prova också. Det uppfattas som friskt.